KÖSZÖNTŐ

Kedves érdeklődő szülő vagy, tudom, hiszen ide kattintottál! Szeretnéd csemetédnek a legjobb módszereket megtalálni, amelyekkel játszva, sok szórakozással, nevetve töltitek el a közös időt, és ő szinte észre sem veszi, hogy mekkorákat fejlődik. A készség-fejlesztés a napi játéka lehet, amit ő maga kér majd tőled, amikor ráérez a játék ízére.

„Olyan nehéz eldönteni a sok javaslat, kínálat és tanács közül, hogy mi az igazán jó a gyermekemnek.” – borult ki egy anyuka. Hasonló gondolatokkal küzdöttem meg és is „kezdő” szülőként. A legjobbat szerettem volna nyújtani a gyerekeimnek úgy, hogy az felejthetetlen és kedves élmény legyen nekik, amit majd egyszer ők is magukkal visznek a saját családjukba. Növelni szerettem volna az önbizalmukat, a sikerélményüket, magabiztos, határozott jellemű gyerekeket akartam nevelni, amit nem féltem kimondani a pedagógusoknak sem, aki foglalkoztak velük az óvodában, iskolában. Úgy érzem, sikerült!
A közös játék az igazi öröm, nem csak a gyermek számára, hanem a szülőnek is, ha a foglalkozás leköti. És a gyermeked boldogan megles a szeme sarkából, ha rájön, hogy te is jót szórakozol, együtt alkottok és közben jókat meséltek és nevettek.

 

VÉLEMÉNYEK A KIADVÁNYOKRÓL

"Még soha egyik gyerekem sem mondta rá azt, hogy „én ezt nem tudom megrajzolni".”

Tóth Ágnes óvónő
ARADI UTCAI ÓVODA
Budapest

"Remekül használható azok között is, akiknek az ábrázolásban nincs sikerélménye, vagy finom-motorikai nehézségei vannak!"

Major Ildikó óvónő
RINGATÓ KÖRZETI ÓVÓDA, ERDEI TAGÓVÓDA
Veszprém

"A gyengébb kézügyességű gyerekeknek is sikerélményt nyújt!"

Vidor Ágnes
VIZIVÁROSI ÓVODA
Budapest

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

Óvodáknak, iskoláknak tartok országszerte előadásokat, tanácsadást fejlesztésről, kompetenciákról, tehetséggondozásról, problémamegoldásokról. Itt találsz képeket néhány olyan eseményről, ahol ezekkel a foglalkoztatókkal játszunk.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha kérdésed van, vagy úgy érzed tudok segíteni, hívj fel, írd le gondodat, és én szívesen jövök, vagy válaszolok. A kapcsolatfelvétel űrlapon írhatsz üzenetet, vagy felhívhatsz telefonon: 06/20/590-61-70.