A szorakoztatofoglalkoztato.hu Internetes Áruház szerzői jog védelme alatt áll. Előzetes - se nem kizárólagos, se nem átruházható - írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a weboldalakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de nem arra, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

Változtatás joga

A weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az oldal üzemeltetője nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot, ugyanakkor törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ napra kész legyen, továbbá, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezik a társaság akár teljes, akár részbeni üzletének, szolgáltatásának illetve tevékenységének.
Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a cég tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, előfizetői magatartások tanúsítására. Az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.
Fenntartjuk a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, rajtunk kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

Információk gyűjtése és felhasználása

A weboldal látogatója tudomásul veszi, a weboldal és az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban ügyfelünknek tekintendő akkor is, ha egyébként a cég szolgáltatásainak nem előfizetője. Cégünk tájékoztatja ügyfeleit, hogy a weboldal több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás megrendeléséhez, igénybevételéhez regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatok megadása is szükséges lehet. Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás (elsősorban postai- illetve futárszolgáltatás) teljesítéséhez, illetve saját marketingtevékenységéhez piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Biztonság

A szorakoztatofoglalkoztato.hu minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való társaságon belüli eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, amely eredményeként csak az erre kijelölt munkatársak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.
1992. évi LXIII. törvény szövege a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról a következő oldalon elérhető:
http://www.complex.hu/kzldat/t9200063.htm/t9200063.htm

Regisztráció

Az internetes áruházban történő vásárláshoz, meghatározott szolgáltatások igénybevételéhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük.

Linkek

A weboldalainkon találhatóak linkek más cégek weboldalaira. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. A fenti adatkezelési és titoktartási nyilatkozat csak az üzemeltető internetes áruházának weboldalára vonatkozik.

Felelősség korlátozása

Az ügyfelek a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. Figyelemmel a weboldal szolgáltatás ingyenes, tájékozódást könnyítő voltára, az üzemeltető az életben, testi épségben és egészségben sérülésekért, illetőleg szándékosan vagy súlyos gondatlanságával okozott, a jelen weboldal használata során az ügyfélnél felmerülő károkért való felelőssége kivételével kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

Jogviták

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Pest Megyei Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. A szerződés nyelve magyar.

VÉLEMÉNYEK A KIADVÁNYOKRÓL

"Remekül használható azok között is, akiknek az ábrázolásban nincs sikerélménye, vagy finom-motorikai nehézségei vannak!"

Major Ildikó óvónő
RINGATÓ KÖRZETI ÓVÓDA, ERDEI TAGÓVÓDA
Veszprém

"A Firkálós füzetben különösen tetszettek a versek (értelmes két sorosak), melyek arra ösztönzik a gyerkőcöket, hogy az íráshoz szükséges vonalakat, kerekítéseket „nagyban” próbálják ki először. (Figyelve a nagycsoportos ovisok lelkes „firkálását” gyakran eszembe jutottak Vekerdy Tamás gondolatai az általános iskolai írás – és olvasástanításról, írás-előkészítésről…)"

Szekeres Mónika
Óperenciás Gyermekkönyvek és Játékok háza, Piliscsaba
Mese-ha jó Gyermekkönyvek és Játékok háza, Solymár

"Tetszik az újszerűsége és a gyorsan megtapasztalt fejlesztő hatása!"

Kifor Lászlóné Zsuzsa óvónő
ZÖLDERDŐ ÓVODA
Logopédiai és Természetvédő Óvoda Alapítvány
Budapest

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

Óvodáknak, iskoláknak tartok országszerte előadásokat, tanácsadást fejlesztésről, kompetenciákról, tehetséggondozásról, problémamegoldásokról. Itt találsz képeket néhány olyan eseményről, ahol ezekkel a foglalkoztatókkal játszunk.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha kérdésed van, vagy úgy érzed tudok segíteni, hívj fel, írd le gondodat, és én szívesen jövök, vagy válaszolok. A kapcsolatfelvétel űrlapon írhatsz üzenetet, vagy felhívhatsz telefonon: 06/20/590-61-70.